Pazartesi, Aralık 30, 2013

anlatilmis

Mer ha ba!

Sinavlar var, adina Finaller dedikleri.

Stres var ama sinavlardan dolayi olmayan, sacma sapan durumlardan birine düstügüm, cözümün ise bir kargo uzaklikta oldugu sorunlar. Kargo gelirse güzel seyler, gelmezse korkunc seyler olacak.

Sinavlara deli gibi hazirlanan insanlar görüyorum, deli gibi cilginlar gibi. Madridin dar caddelerindeki ayyaslardan farkim yok, sabaha cikayim yeter, cikmasam da olur.

Audrey Tautou Bir aradayiz hepsi bu, bu film bitsin söz ben de ders calisacagim. Cok iyi calisacagim da, hangi birine neresinden baslasam? Tarih fotokopilerini almadim. Ee? O zaman elimde ne varsa ona calisayim simdilik.

-Bi garip telefon görüsmesi ;
Taktik mi? Ne Taktigi? Aha! Insanlar! Zavallilar! Bencilmisim taktik vermezmisim sinavlarla ilgili, bi defol git ya. Ich war ein Mon...I was a Mon...Ben bir can...dim.
Sinavlarla ilgili bahsedebilecegim bi sey yok,
yillardir gelmeyen babamdan da son haberler; yillar oldu, birkac gün daha bekleyin...yaklasim bu!

Yeni yil, yeni olduguna süphem yok da, umarim getirdikleri ile götürdükleri bir olmaz. Bu sene kendini bulma senesiydi, gec kalinmis ama ertelenmis bir hayatin gec kalinmis evresi olmaz. Gec kalinmislik degil de, ertelenmislik diye adlandiralim biz onu.

Lütfen sömestr, gel ve gel ve...gel sadece.
Güzel haberlerim olsun, güzel sadece.
Motorsiklet kullanmayi bilmedigim halde, 3. siniftan sonra, yani 4. sinifta okula bi racer-moto ile gelmek gibi bi hayalim var, o parayi kazanabilecek durumda olacagim icin-bundan emin degilim ama bu gidisle olacak-hayallerime ulasmamda hicbir engel yok, ha neden racer?

Buraya gelip bunlari anlatmak,
eeah!
Ciao!