Pazar, Ağustos 05, 2012

Ben Ölmeden Önce...


Umarım CandyChang blogundan alıntı yaptığım için kızmaz, link şurada : http://candychang.com/

Bu öyle bir proje ki duvara yazılan Before I Die...dan sonra bırakılan boşluğa sade vatandaş olarak gidip yapmak istediğiniz şeyi yazıyorsunuz, proje birçok ülkeden destek görmüş, acaba diyorum... Yok boş ver, Türkiye'de de mümkün olabilir mi? diye ama sosyal mesaj vermeden çekip gitmem, biz o duvara hayallerimizi yazamadan ölmüş veya tutuklanmış oluruz.
Stumbleupon'da buldum, blogcuysanız Stumble çok güzel. 

Öeh'lerden Beğen

Öeh,
  •  Tercihler dün sondu sanarken ben pazar gününe girmiş olmamızı şaşkınlıkla karşıladım an itibariyle.
  • Tercih yapıldı, bol dua alındı, annem de gitmiş dua etmiş bol bol, sağolsun, bütün dua edenler. İnşallah kabul olur da biraz yüzüm gülsün yea :) -şu smiley'ler işimi görmez oldu.
  • Cuma günü bir de Batman'i izledim ki beni o anda görmen lazımdı, kendimden geçiyorum ben film izlerken, evet bu yüzden de yalnız izlemeyi tercih ediyorum. Millet psikopat olduğumu düşünsün ama bari somut olarak görmesin.
  • Bilgisayarım Cumartesi günü pert oldu, dün oluyor bu tarih, kafamdaki takvim karmakarışık. Tam tamına 8 saat! Yanlış duymadınız 8 saat boyunca uğraştım, yüzümü bile yıkamadım bilgisayarı yapcam diye, alakası yok ama yıkamadım, gözlerimde garip yapışkan şeylerden vardı, çapak dedikleri. Çapak demeyi sevmiyorum ben. Çabalarım sonuç verdi, ve 2 komşunun 2 bilgisayarı sayesinde oluşturduğum Linux Mint Maya DVD'sini yükledim, Linux Mint ailesine sevgilerimi yolluyorum, param olunca bağış yapacam söz veriyorum buralardan.
  • Bıkkın bezginim bilgisayara olanlar yüzünden, denemediğim işletim sistemi mi kalmadı? Etmediğim küfür mü?! Bol bol sinirlendim, stres oldum. Babam da arıyor gurbet ellerden "N'apıyorsun?" "hiç baba bilgisayar bozuk, ehe :'). Yapıyorum ben de, dedim. Olmazsa da götürürüm tamir etsinler" diyince "götürme..." dedi en üç noktalısından. Öff sonra da anladım ben sorunu, bizi msn'de görüyor anca, caney yea! :') Bu yüzden de sıkıntı yapmış, bayram bayram da Suudi hükümeti katı katı kurallarıyla ezerken babamı, napsın olum adam dört duvar arasında, anca benim maymunluklarımı görür msn'de, kardeşimden beterim, yarışırız! :D *bu kısım abartı değil ama coştum kabul
  • Hea, bi de kuzenim sözlendi, yeah! Ama beni davet etmedi, kendi kardeşi bile gitmedi nasıl sözlenmedir bu allasen? Ama nişana davet ederse giderim, yoksa? Nişan olmadan mı evlenecek? O zaman düğün? Neyse, mutlu olsun tek derdim düğün olsun. Severim kendisini, bayılırım, devrimcim benim yea yoldaşım cınıms! -bu ara çok emoyum kurtarın olum beni! Cinsiyetçi değilim ama herkese olum der oldum, oğlum yani! Yardım?! 
  • Doktora gidcem gidcem diye diye diye, gidemedim, en iyisi doktor fikrini yok etmek kafamda, kendimden başka kimseye ihtiyaç duymak istemiyorum. 
  • Hea, bi de amca mevzusu var ki tadından yenmez; iğrenç yani o anlamda. Vasiyet, veraset, toprak, mal, mülk... canınız cehenneme sizi lanet olası koca kıçlı açgözlüler! 
  • Film de izleyemiyorum ki, hayatım film ahahha klişeye de bağlarım.
  • Evet, müzik, film, ne gördüysen hepsi silindi gitti harddiskten. Napıyım ben şimdi? Ha fotoğraflarım ve müziklerim telefonum sayesinde kurtuldu. Telefonla birlikte gelen 50 gb'lık BOX cloud ile birlikte*Box Cloud 50gb'lık alan sunar ve her şeyinizi bunun içine atarsınız, böylece silinmezler :) çok yakışıklıyım bu arada, şaka yapıyorum. Film demiştim en son, 120 gb'lık arşiv, kolay değil ne yönetmenler, ne güzellikler gördü 120gb ama olamadı kıydım, neşter darbesini şah damarına saplayarak.
  • Harddiskim 47derece, İşlemci de sapıtıyor arada 80'i görüyor, ebesini de göstercem ona sanırım termal macunu erimiş gitmiş ya da fan tozlanmış, who knows?
Bugün Jove'un doğum günü, kutlayamanın kulağına rapido kalem kaçsın beyni mürekkep dolsun. Ben kutladım. Mister Mustache ile birlikte :-{
Gecenin bu vakti ne mi yapıyorum? Hiç, müzik sadece.