Pazartesi, Temmuz 23, 2012

Neler Oluyy Yeaa?!

Bugün tercih yapmaya gitmeyi düşünüyordum ki gitmedim ;
Ordan burdan mesajlar yağıyor, internetim de borçtan kesik. Eeaah, ne oldu la yine?! diye düşünürken, arkadaşlar, kuzenler hepsi ağız birliği etmiş napmış bunlar anlamadım ki, lys sıralamalarında hata vağğğr! diye isyanlara girmişler. Dedim ben dedim kesin bir aksilik olacak diye dolanıp dururken, eeaah yeter ulan olmadı yabancı dilden giderim puahaha diye rahatlığımı kanıtlama çabası içine girdim, annem ayrı strese girmiş zaten. Sonra baktık ki öyle bir olay falan yokmuş, sıralamam öyle kalsın hacı eğer mümkünse de biraz üst sıralara alın beni* rica yahu.
Bu arada dün akşamdan beri Suriye'den bomba sesleri geliyor, deniz kenarında yaşayan vatandaşlar ise yerin bile sallandığını iddaa ediyorlar. Ah ulen ah, ben kazandım da savaş mı çıkacak, şehid olacayim amk!
Eeaa, bi de 7 şiddetinde deprem bekleniyor, hah bu da oldu?! Umut kazansın deprem olsun ama sonra manşet olsun, gazetelerde yüzü gözü toprak içinde kalmış şekilde, ondan sonra da adına okul yapsınlar, lan eğer ölürsem internetteki hesaplarımı Re-l'e devrediyorum. Devir ok ama ölmem la kolay kolay, daha buralardayım, daha şehir planlama okuyup güzelim şehirlerin ebelerine dalcam durun siz :') şaka daha güzel daha mutlu olun siz diye uğraşcam, çocuklarınız parklarda tepinsin, su kanallarına bol bol düşüp boğul...şaka yeaa. Başka napıyordu şehir plancılar, yok korkmayın ben Dubai'ye gidiyorum, iş ilanlarına bakıodum da 8000 dolar neaayy?! oha o parayla altıma bir volvo s60 çekerim hacı, hiç de acımam. Kapitalizm? Kim ne nerede? Fakirim şimdilik de yarın bir gün iş bulayım paranın ebesine dalcam :') tek başıma yicem! Size yoooh?!
Olum kazandığım kanıtlanınca ben tam deliririm, söylentisi bile güzel ama dimi?
Bu arada ben bazı insanların güya kalbini kırmışım, güya üzmüşüm, güya bişiyler olmuş, her zaman tekrarlıyorum dostlar, ben karanlık tarafa geçtim geçeli kimse bu halimi beğenmez oldu -şaka len karanlık yok ama öyle bi söylenti yayınca da-
Evet yeterli
Kasabian dinleyin bol bol ;
 "Teenagers are better than that. I want to tell them to be positive about life. You've been brought up well by your parents, so don't sit around in your bedroom cutting your wrists. Grow up."*
Tom Meighan adamımsın, cansın, bir denesin! Manyak herif! Adam haklı beyler!


Ben çok şımardım lan?_!


Kasabian adlı grup, yol arkadaşlarım benim, can yoldaşlarım, depresyondan çıkaran, manyaklığa sürükleyenlerim. Tek kötü şarkınızı bulamadım olum manyak mısınız lan siz?!
Bir yazı yazmalı Kasabian hakkında. Dinlemediğim şarkıları kalmadı, başa sarıyorum albümleri tekrar tekrar!? dinlemekteyim, takipteyim. KERETALAR!