Perşembe, Temmuz 19, 2012

Ankara Özet Geçildi

Kardeşle bindiğimiz otobüsün hareket saatine, 2 güzel saat vardı.
Avmlerden nefret ediyorum, hea şöyle bisiy her şey birarada bilmem ne, sevmiyorum. Çok gereksiz geliyor bana, açıkçası istemsiz nefret.
Hamburger yedim menü 8 lira double bilmem neler, ben 10 lira ödedim el kadar yemeğe. Saçmaladim.
Otobüse binmeden önce milyon foto çektim de atılmiyor eposta ile. Hadi başka zaman..
Eea, başka n'oldu? Sana sormuyorum sesli düşünüyorum, he otobüste rapçi çocukla karşılaştım ki çok ilginçti, kardeşim kotugunu boş bıraktığında çocuk yanıma oturmak istedi ve hayat hikayesi de devamını getirir tabii, rap yaparım ama dinlemem diyor. Takıldık otobüste ben sızdım beni pozantıda uyandırın dedim ama aksaraya gelmişiz. Oh my.
Aksarayda aç kaldık, kahvaltı tabağı 9lira ve ben çikolata aldım sonunda, fuck.
Açlık zor, oruç yarın başlıyor allah sabır versin.
Ankaraya yetiştikten sonra da arkadaşla takıldık ya da o bize takıldı. Tabii gasp edilme fikrini kafamıza sokmayaydı iyiydi, sihhiyede geldi babamın başına, neyseki ucuz atlattı, yaralanmadi,maddi zarar da yok.
Eh, kardeşle ben topuklari yaglayip arkamıza bakmadan hastaneye koştuk.
Bundan sonrası sıkıntılı.
Hacettepeye memleketten sevk aldım.
Çocuk onkolojiye alamadım çünkü yaşım geçmiş, çocuk diilim.
Yetişkinde de randevum yok ve sevkim kabul edilmedi.
Rapor çıkarmayi denedim olmadı, çünkü giriş yapmadan rapor çıkarılmaz. Acıklı.
Numuneye gönderdiler gittim.
Ibni sinaya gittim
Dışkapı ulusa gittim, aynı gün içinde 70 lira taksi ve yol psrasiydi. Artı olarak işlerimiz hallolmadigi halde, annemin telefonla arayıp stres olması ayrı bir sıkıntıydı. Dayanamayıp geldi o da devamı
Ikinci gün
Akşam çıkan anne sabah Ankaraya yetişmiştir, böylece yine yorulmalar gerilmeler. Annem çılgın.
En sonunda keçiörene kadar gittik, bardağın taştıgi noktada annem hekime kızınca "Sağolun hocam elinizden geleni yaptınız" diyip yatıştırdim ortamı.
Ordan ayrılınca da atatürk eğitime gittik ve orda kaldık, hastane güzel, personel iyi anlayışlı, ne biliyim hoş ortam.
Tahliller yapıldı, tomografi çekildi. Tertemizim lanet olsun bu sene de aksiyon yok, şaka şaka bu yaşadıklarım bi sene yeter.
Anne ile taban sisirdikten sonra "biz buralardayız biraz gezcez" dedik ve annemi yarın sabah memlekete yolluyoruz.
Gezmiş sayılırım ama sadece hastaneleri;
Tespit :
Beytepeyi görmedim ama Atatürk Eğitim mükemmel
Hacettepe eskisi gibi değil :'"''(
Numune yardımsever insanlara ve kanatsız melek sekretere sahip
Ibni sina mükemmel ama biraz daha cool takılan bi yer gibi geldi, hacettepeyi sevmiyor olabilirler, haklı da olabilirler
Ulus dışkapı, insan populasyonu nedeniyle çılgınlık yapmak isteyenlere tavsiye edilir ama normal zamanlarda tuvaletini bile kullanmam
Keçiören, uuh beybi, dindar insan nüfusu hissedilir derecede fazla, bu güzel bişey ki başımiza kötü bi olay gelmedi. Hastane güzeldi, ilgi alaka hoştu, şayet acaip kalabalık. Buna rağmen işimizi yani görüşmemizi yapıp 1 saat içinde terk ettik.
Böylece Ankarada görmediğim kaç hastane daha kaldı toparlayabilirim.
Bugün de hacettepeye gittik çocuk cerrahi rapor tamam, poliklinikte irakli aile vardı annem arapça tercümanlık yaptı resmen, hayran kaldım sadece. Ben anlayamadim pek, biraz garip. yenisehire gidip görüşmeyi de yaptık ama siz siz olun pazar varken katlı otoparkın orda takılmayın , en büyük delilik kalabalığa dalmamiz oldu.
Bu hafta bu kadar psikopattım ama kimseye zararım olmamış, zarar veriyorsam uzak durun bu kadar net, alınıp çekip gidenler oluyor ben de mal mal mesajlar atıyorum istemeden kırdığım cam insanlara. Atmıyorum artık, ne haliniz varsa görün arkadaş, bu saatten sonra ne trip çekerim ne trip atarım, saçma zaman kayıpları.
Hadi gittim ben, yarın rel-i görürsem boğazına yapısırim, yine görüşemedik ve ben bundan korkuyordum. Bişeyi ne kadar çok düşünüp kafamda kurarsam olma ihtimali de doğru orantılı azalıyor.
Işin güzel tarafi gençlik parkı, kızılay ve öyle garip etkinlikler yapıyoruz yarın, takılmak isteyen varsa oralardayım.
Hadi gittim.