Cuma, Mayıs 13, 2011

Bloggerdan başka blogum var.

Twitterıydı , friendfeed'iydi hepsini kapatıp yeni kullanıcı isimleriyle yeni adresler aldım mail adresim bile değişti ama buralar ayrı hep buralarda olacam ama ;
Eski kullanıcı adım direkt ifşa sebebimdi. Önce ondan kurtuldum, bu blog kıymetlimis, bu blog başka bişey , bu blog ne biliyim övemedim şimdi çok seviyorum götü kalkmasın diye.
Baktın blogger sorunlu hemen kaç wordpress al , tam olarak sebebi o değil , döneklik de yapmadım, sadece İnto the Wild'e sanal özentilik yapıyorum, dağlar, kuşlar, ağaçlar , wordpresste osursam yankı yapar misali, öyle yani.
Ama bu blogu da sanırım, taşıma şeklinde aynı haliyle başka kullanıcı adına taşısam diyordum , bu kez de izleyicilerim beni terk eder diye korktum , zahmetli iş blogger da uyarıyor hem bu zamanlarda taşınmak olmaz.
Bloggerınızı dışa aktarın ve en kıymetli köşede , telefonunuzun hafızasında, bilgisayarınızın formatlanmayacak köşesinde, flaş belleğinizin içinde taşıyın nereye giderseniz gidin blogunuz yanınızda olsun, dışa aktarın ben yapmadım pişmanım sanırım.