Perşembe, Ocak 06, 2011

This pain is killin' me!

Blog ?!
Bugun ilk defa pes ettim, dikkatsizligin ve sorumsuzlugun zirvesinde yasiyorum, yani ruh gibi ama madde olarak buralardayim takiliyorum boyle .
Dun yasananlar ;
Aksam dersim vardi 6da baslayip 10da biten, ona katilmadan once eve donup en azindan aksam yemegini yiyip geri donerim diye dusunmustum ki , geri donecegim saatte ''minibus var mi yok mu'' ikilem arasinda kaldim. Neyse kuzenle minibusu beklemeye basladik, geldi de hersey normal buraya kadar , ders basladi testler tenefus falan kuzeni unuttum ben, evet blog bakma boyle unuttum, eve ben, enis, onder yuruyerek gittik yaklasik yarim saat surudu bu yuruyus, mesafeye bagli olarak. Enis yolun yarisinda bizden ayrildi. Kilise'ye yetismistim ki ondere ;
- laan gizemi unuttum ben.
- yuh lan nasil unutursun?
-unuttum iste , ne biliyim dur ariyim dedim
aradim
- gizem nerdesin?
- dersteyim, sen nerdesin?
- ben seni unuttum eve yetistim (evet aynen boyle oldu) nasil geleceksin.
- ben basimin caresine bakarim dedi , ( icim gitti benim orda, nasil gelecek falan derken)
Eve gelene kadar uyumadim, bekledim gelmesini, sonunda eve sag salim donunce bi ohh dedim uyudum. =)
Blog, bir insan kuzenini nasil unutur?
Bugun olanlar ;
Blog, bugun ogle yemegine 7 kisi gittik ilk defa 2.5 lt kola bitti normalde 5 kisi olmamiza ragmen bitmezdi o sise. Sinav oldugu icin dershaneye geri donduk. Sinava girdim, dunun acisi eve aksam sogugunda yuruyerek donmek, burnumun volkan gibi patlamasina sebep oldu. Sinavin yarisinda burnumu yikamak icin ciktim, geri dondum , yine akti, bu kez pes ettim burnuma yenik dustum bloooog! Cantami, optigi, kitapcigi alip ciktim dershaneden. Yolun ortasinda duran kamyonun arkasindan gelen orospucocugunu gordum yavaslamasi gerektiği halde gaza basmaya devam etti uzerime kirdi direksiyonu kufur ettim cok, blog kufur ettim bugun sebebi var ama. Simdi de bildigin garfield gibi sizmis bi sekilde yaziyorum.
Ooff blog yea! Pes! Havlu veya ne atiliyorsa hatta beyaz bayrak!
Bi de son ekleme ; blogcugum sinirliyim bugun, esra erol kirmizi dudak seklinde telefon koymus, bilemicem pek hos gorunmuyor =) (izlemiyom denk geldi)