Pazar, Kasım 20, 2011

Hata Mıydı? Tartışılır...

Psikiyatriste görünmek kadar aptalca bi düşünceyle yanıp tutuştuktan sonra, doktorumun 3 ay sonra beni bi psikologa sevk etmesi, ilacı kesmesi ve diğer olaylar ;
Bütün bu olayları toplayıp grup yapasım var.
Videoya çekip porno diye pazarlayasım var.
Kafatasımın içini açıp içeride olup biteni gizli kameraya çekesim var.
Sanırım dünyanın en büyük endüstrisine beynim kadar yenilik katacak başka bi olay yok sanırım. Beynimin kıvrımları kamasutraya yenilik katarken, lobların birbirlerine olan bu yakınlığını görmezden gelemezdim. Bu hem sektöre ihanet  hem de böylesine mucizevi bi olayı gözden kaçıran bilimadamlarına hakaret olurdu. Beynimi buraya boşalttıktan sonra da sanırım başka bişeye ihtiyacım kalmadı.
-Bugün aklıma gelen kötü düşünceler : Viski içmek -J&B göz kırparken dolaptan. Remeron içmek -ipnelik derecesinde ağır bi antidepresan. -Ve evden kaçmak.

3 yorum:

Dyginl dedi ki...

Beynine fazla yüklenme bırak oluruna.En iyi doktor kendinsin bu güce sahipsin.Bende düşündüm çok gitmeyi halada düşünüyorum.Çıkmazdayken herşey olumsuz herşey çıkılmaz geliyo.Karmaşık labirentimizde umarım yolumuzu buluruz.

Adsız dedi ki...

Bu güce sahip olduğum sürekli yüzüme tokat gibi çarpınca, huyum ne biliyim her şeyden önce sabırlı olmayı ve sorumluluk sahibi bi birey gibi davranmayı öğrenmem gerek.
O labirenti inşaa eden kişi bile içinde kaybolup gitti, belki biz ondan daha şanslıyızdır.

Adsız dedi ki...

Gök, öyle olmuyor işte, anlatınca ağlamıyorsun ya da ben ağlamıyorum ama sinir harbi yaşıyorum. Böyle anlattıkça anlatıyorum sonra başa sarıyorum, sonra tekrar anlatıyorum sonra... Ne biliyim öyle de garip :D
O endüstriye katkımız büyük olcek :D askldj "olcek" kuşum aydın'dan.