Pazartesi, Aralık 20, 2010

Deliler - Delirtenler...

Blog! hayatımın en lanet gününü anlatmaya başlıyorum sıkı dur ;

Bugün sınav günü, dolayısıyla sınav kalemimi alıp diğerlerini bıraktım kalemtıraş, silgi vb. bırakmaz olaydım!
Minibüs kırtasiyenin yanında durdu indik kuzenle o beni dışarıda kırtasiyenin biraz ilerisinde bekledi, kırtasiyeye girdim silgiyi aldım, kalemtıraşı da aldım tam o sırada Köyün delisi kıvamında çıldırmış bi halde  Deli Sezai geldi cama yumruk atmaya başladı, tabii ben yerimde dondum kaldım, bembeyaz da olmuşumdur, korkudan ölmek üzereyken adamın biri elinde hayli kalın bir sopayla deli Sezai'ye vurmaya başladı feci vuruyordu, korkunçtu, "abicim neden vuruyorsun?" bile diyemedim şok oldum zaten. Adam doygunluk seviyesine ulaştıktan sonra bütün sinirlerini boşaltıp çıktı, Sezai ile göz göze geldik bana elini yumruk yapıp küfür edip bağırmaya da başladı, ooooh ne güzel dimi ? böyle güne başlamak gibisi yoktur! Delinin biri gelsin bağırsın, hatta vuracak mı lan aha geldi vuracak derken, arkasını dönüp kırtasiyenin sahibine bağırmaya başladı, ben de tam o sırada, hayır kaçamadım kapıda duruyordu -kahretsin ya- , tekrar dönünce Sezai beni göremedi arar gibi oldu, benden çıkaracak sinirini psikopat! Test kitaplarının arkasına saklanmış bi halde buldum kendimi, bağırmaya devam etti haliyle, çalışan kıza da bağırdı kız fotokopi makinesinin arkasına saklandı, yanımda saklanan kız da sanırım " ne boktan yere saklanmışım lan ben" diyip çalışan kızın mantıklı hareketi sonucu fotokopi makinesinin arkasındaki genç kıza sığındı. Güldüler bana! Evet blog komikti belki o durum ama, lanet biçimde sinirlendim. Hala da o şoku üzerimden atamadım.

Sezai Anı 1 -
Küçüktüm çook yaklaşık 10-11 yaşlarında yeni yıl kutlamaları için alınacak bi kaç torpil, çatpat, kızkaçıran alacaktık, karşıya geçtik geçmez olaydık blog ben kardeşim kuzenlerim Deli Sezaiden nasibimizi aldık, çılgın modda değildi allahtan, sadece yanağımızı feci bi şekilde sıkıp kafamıza patlatmıştı tokadı.

Sezai Anı 2 -
Blog bu da geçen yıldan ; yine dershanedeydim bu kez dönüşte, sürekli geçtiğim yollardan monoton ve bir o kadar dikkatsiz hızlı adımlarla yürüyordum yol ayrımına gelince otoparkın ordan dolanmıyordum  hiç onun yerine daha sessiz ve tek yön olan yoldan geçmeyi tercih ediyordum, etmez olaydım yine Deli Sezai , yine psikopat ve çılgın moddaydı, ona doğru bir iki adım atıyım dedim aramızda 20m. yaklaşık bana doğru koşmaya ve en yakın yerden bir taş alıp fırlatmaya başladı, değdi mi ? değmedi tabii. Kaçtım , yalnızdım blog korkmuştum otoparkın yanından dolandım ben de... :\

Bugün sınav da yaptık yaşadığım şoktan sonra anlatacağım pek bişey yok soruları okudum anlamadan şıklara yapıştırdım siyah daireyi...

Bir ergen bir deliden korktu sanırım deliden korkma fobisi yok ama delirme fobisi var manyofobi ondan da korkuyor olabilirim . kötüydü ya, feciydi, iğrençti, boktandı.

Bir deli, pardon ergen, bunları yaptı, gördü yaşadı.Yapacak bişey yok YAŞANDI ve BİTTİ.